Les Borges adjudica la redacció del projecte del nou carril bici

07/02/2019

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha adjudicat la redacció del projecte de la construcció del carril bici a una empresa lleidatana i amb un cost de 2.277,47 euros sense IVA.

Un carril bici que unirà els centres educatius de les Borges Blanques va ser la proposta guanyadora dels primers pressupostos participatius del municipi. Ara, l’Ajuntament de les Borges ha adjudicat la redacció del projecte a una empresa lleidatana per un cost de 2.277,47 euros sense IVA. Els serveis tècnics del consistori han requerit la contractació d’una empresa especialitzada en aquest tipus d’actuacions per tal que redacti el document tècnic necessari per a la seva realització. L’informe inclourà un estudi de mobilitat que tindrà en compte criteris i principis de seguretat, linealitat i continuïtat, sostenibilitat i convivència, segons ha informat el mateix consistori.

En concret tindrà un total de dos quilòmetres de llargada i unirà l’Escola Joan XXIII i la Llar d’Infants, el Col·legi Montserrat i l’INS Josep Vallverdú.

Infolleida