Les Borges Blanques acull els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

25/05/2021

El tarragoní Guillem García, de l'Escola Villa Retiro, ha estat el guanyador

Els 12 millors alumnes de cuina de les escoles d'hostaleria de Catalunya han participat en la gran final dels Premis Gastrònomics Josep Lladonosa que s'han celebrat a les Borges Blanques. En ell, han hagut de cuinar un aperitiu amb l'oli d'oliva verge extra de les Borges com un dels principals ingredients a més d'un arròs.

Durant tot el matí, els 12 xefs elegits han preparat la seva pròpia versió d'un arròs amb els mateixos ingredients base però amb el toc personal de cadascun d'ells. Al davant de tot, un jurat expert i de reconegut prestigi encapçalat pel cuiner lleidatà Josep Lladonosa, figura cabdal de la cultura gastronòmica mediterrània.

Un respecte a la cuina tradicional sense perdre l'aposta per la creativitat de la que han pres bona nota els joves participants.

Guillem Garcia, representant tarragoní de l'Escola Villa Retiro, s'ha endut el primer premi.
Marc Piqué