Les Borges Blanques celebra la primera Festa Contra el Càncer Infantil

17/11/2018

Des de l’organització valoren molt positivament la jornada i es mostren sorpresos de l’acollida que ha tingut

Les Borges Blanques s’ha bolcat en la lluita contra el càncer infantil aquest dissabte en una primera festa benèfica amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia. Una festa que ha estat organitzada per Elena Ionescu, una borgenca que acompanya des de fa 8 anys el seu fill en la lluita contra el càncer.

Aquesta primera festa ha comptat amb la col·laboració de diferents associacions i entitats de la ciutat, així com també les AMPA’s de les escoles que han ofert diferents tallers durant la celebració. L’acte també ha comptat amb espectacles per a grans i petits com una sessió de zumba a càrrec d’Impacte Gym, una actuació de discjòqueis, un show a càrrec del Pallasso Tortelini, entre moltes altres.

Des de l’organització valoren molt positivament la jornada i es mostren sorpresos de l’acollida que ha tingut. Tot i així creuen que s’ha de seguir treballant.

Tots els diners recaptats aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona amb l’objectiu de recaptar fons per seguir avançant en la recerca dels tractaments per a la cura d’aquesta malaltia.

 

Meritxell Castillo