Les Borges Blanques tanca equipaments després de l’increment de casos

18/01/2021

En els últims 7 dies s’han detectat un centenar de persones positives de Covid, un augment que no van viure ni el passat mes de setembre

En l’última setmana, s’han detectat 100 nous casos de Covid a les Borges Blanques. Aquest increment ha fet que es dispari l’índex de rebrot a la capital de les Garrigues, que ja frega els 5.600 punts. Les xifres tan altes, que no es van viure ni el passat mes de setembre, han fet prendre la decisió al consistori de tancar de nou equipaments municipals i parcs infantils durant almenys deu dies.

L’ajuntament no té xifres oficials encara, però treballen amb l’opció que han estat les festes de Nadal les qui han fet augmentar la transmissió del Covid. Des del consistori s’han coordinat amb Creu Roja per dur a terme una campanya de sensibilització al carrer durant aquests dies. Pel que fa a la Fira de l’oli, que s’havia de celebrar el cap de setmana vinent, finalment s’ajorna fins al 5, 6 i 7 de febrer, ja que algunes activitats s’havien de dur a terme de manera presencial.

Ariadna Guiu Vila