Les Borges celebra la XXVI edició de l’Aplec de la Sardana

03/08/2018

L’esdeveniment compta amb la participació de les cobles de Bellpuig i la Contemporània.

 

Les Borges Blanques acull aquest dissabte, 4 d’agost, la XXVI edició de l’Aplec de la Sardana, amb la participació de les cobles Bellpuig Cobla i la Contemporània. L’esdeveniment, organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, tindrà lloc a les 19.30 hores als jardins del Terrall, on està prevista l’exhibició de colles improvisades i de punts lliures.

A les 22.00 hores, i per un preu de 13 euros, també hi ha organitzat un sopar popular per a tots aquells assistents que hagin reservat prèviament. Per a participar-hi cal reservar taula fins al dia 2 d’agost a través de la Tintoreria Trini (al telèfon 973142065) o contactant amb el president de l’entitat, l’Emili Esteller al telèfon 973140980.

El president de l’Agrupació Sardanista, Emili Esteller, ha fet una crida als borgencs i les borgenques tot demanant el relleu generacional de l’associació “per a continuar desenvolupant l’activitat sardanista al municipi”. En concret, Esteller ha exposat: “A la nostra ciutat el bagatge sardanista ha estat i es manté molt alt, seria una llàstima que s’anés perdent per a les generacions que pugen”.

Infolleida