Les Borges celebrarà les primeres Jornades Republicanes

20/03/2019

L’Espai Macià i l’Ajuntament de les Borges Blanques han organitzat per als dies 13 i 14 d’abril, les primeres Jornades Republicanes amb motiu del 8è aniversari de l’Espai Macià i coincidint amb el 88è aniversari de la proclamació de la República de Catalunya.

La inauguració de les primeres Jornades Republicanes tindrà lloc el dissabte, 13 d’abril, a les 10.30 hores, davant de l’Espai Macià i anirà a càrrec del Sr. Postu, que també presentarà el seu nou llibre “Sóc més de l’oest”.

Durant el dissabte hi ha organitzades diverses activitats lúdiques i culturals com ara una gimcana, un dinar popular al pavelló de l’Oli, la presentació de “La República i la Guerra Civil a les novel·les de Jaume Barrull”, a més d’un torneig de botifarra, un tast de cervesa i un concert a càrrec del grup Julivert.

Al llarg del matí del diumenge, 14 d’abril, també hi ha preparada una degustació a càrrec de Red Flavors, Pau Juvillà i David Marín signaran el seu llibre “Primàries de sang”, l’actuació del luthier Ramon Elies i una exhibició de sardanes de la Colla Brut Nature de les Borges Blanques.

Al llarg de tot el cap de setmana també hi haurà estands de productes d’artesania i gastronomia de proximitat a la plaça 1 d’octubre.

Les jornades compten amb la col·laboració de l’ANC, l’Esplai Apassomi, les editorials Fonoll i Pagès Editors o la Revista Terrall, entre d’altres.

Les persones interessades a participar en el dinar popular o al tast de cervesa poden realitzar les inscripcions a l’Espai Macià o enviant un correu electrònic a [email protected].

Infolleida