Les Borges col·labora amb tres protectores d’animals

19/03/2018

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha signat els convenis de col·laboració amb tres associacions de protecció i defensa dels animals, per gestionar la recollida i l’acolliment dels animals de companyia abandonats, perduts o ensalvatgits, en el terme municipal de les Borges. A partir d’ara, les entitats Lídia Argilés Escalé, Amigos Peludos Bajo Cinca i Amics dels Animals del Segrià es repartiran la responsabilitat a canvi d’un pagament per animal de companyia que es reculli a les Borges, previ avís de la Policia Local.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha signat tres convenis de col·laboració amb les protectores d’animals Lídia Argilés Escalé, Amigos Peludos Bajo Cinca i Amic dels Animals, on s’ha establert que el consistori pagarà per cada animal de companyia que es reculli al terme municipal de les Borges. Per la seva part, les protectores prestaran el servei de manera continuada durant tot l’any i, una vegada recullin l’animal de les dependències municipals es procedirà a la seva acollida als seus respectius centres d’acollida, on rebrà l’assistència adequada en quant a alimentació, servei veterinari i condicions higiènico-sanitàries per al seu benestar. Aquestes, també es faran càrrec de la manutenció i benestar de l’animal acollit a les seves instal·lacions, durant el temps que duri l’acollida de l’animal, i en fomentaran l’adopció i l’acollida entre els particulars i les protectores.

La regidora de Governació, Núria Palau, s’ha mostrat “molt satisfeta d’aquest acord amb les 3 protectores, ja que garanteix la millor atenció possible als animals de companyia que per alguna trista circumstància hagin quedat perduts o abandonats a les Borges, i dels ensalvatgits que puguin aparèixer pel nostre terme municipal”.

Aquests convenis ja han entrat en vigor i tindran una durada de 2 anys, amb la possibilitat de prorrogar-se anualment, per mutu acord de les parts, sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir els 4 anys.

Infolleida