Les Borges continua reparant els camins malmesos per les llevantades i les pluges d'enguany

02/09/2020

L'Ajuntament ha adjudicat els arranjaments de Carro, Clotal – Daviscan, Font Vella i Collet. A més, des del mes de juliol ja s'han començat a dur a terme algunes d'aquestes actuacions en altres vials

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat l'adjudicació dels contractes menors d'arranjament dels camins Carro, Clotal – Daviscan, Font Vella i Collet. Segons l'informe tècnic havien quedat força malmesos a conseqüència de les llevantades i les pluges registrades i suposaven un risc per a la mobilitat dels veïns i les veïnes.

L'adjudicació del camí del Carro, el vial que uneix l'accés des de les Borges fins a la carretera C-233 i LV-2012 s'ha atorgat a una empresa especialitzada de les Garrigues per un import de 1.735 euros més IVA. Aquest camí és molt transitat, ja que es troba en l'accés al Polígon de Grans Indústries i connecta la ciutat amb les empreses.

Els camins del Clotal – Daviscan, la Font Vella i Collet, vials que donen servei a les finques de cultiu, s'ha adjudicat a una empresa de la comarca per un import de 1.679 euros més IVA. El seu deteriorament es deu a les abundants pluges, però també al trànsit de tractors i maquinària necessària per als conreus del seu voltant.

A mitjans de juliol ja es van adjudicar els arranjaments dels camins del Salat, l'Escola de Capacitació Agrària, Borges Can, darrere Griñó i del tram de terra del de la Pujada, ferm del Camí de la Font Vella i el Camí de les Verdunes.
INFOLLEIDA