Les Borges escull els guanyadors del sorteig de la campanya “Barris antics”

09/07/2018

Aquest cap de setmana s’ha sortejat a les Borges Blanques els 38 premis de productes i serveis als ciutadans que han fet les compres, durant el mes de juny, en els comerços adherits a la iniciativa “Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir”, emmarcada en el Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya.

Per tercera vegada consecutiva les Borges Blanques ha participat en la campanya “Barris antics”. Aquesta campanya que es duu a terme arreu de Catalunya busca promocionar els municipis, el comerç local i el territori. 37 poblacions d’arreu hi han participat i, en el cas de les Borges, ha comptat amb l’adhesió de 98 comerços.

Segons ha explicat el Regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Turisme, Comerç, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, des del consistori estan “molt satisfets del resultat d’aquesta campanya en la qual incentivem les compres en els 98 establiments que hi participen, alhora que fem promoció turística del nostre municipi amb els premis basats en alguns dels nostres millors productes i serveis als ciutadans que ens vindran a visitar d’arreu dels 37 municipis que s’hi han adherit”.

El sorteig d’aquesta campanya, organitzada i promoguda per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, ha tingut lloc al Centre Cívic i els premis s’entregaran en un esdeveniment el pròxim dijous, 12 de juliol al pati de l’Ajuntament, a les 19.30 hores.

Juneda i les Borges Blanques són els dos pobles de la comarca de les Garrigues que s’han adherit a la vuitena edició d’aquesta iniciativa.

Infolleida