Les Borges inaugura aquest dissabte el nou camp de futbol 7 amb el primer Memorial Ramon Espasa

23/02/2022

El torneig, que tindrà un caràcter benèfic, es disputarà entre nou equips de la categoria benjamí del territori

El torneig tindrà lloc aquest dissabte, 26 de febrer, de les 9 a les 15 hores al complex esportiu borgenc. És iniciativa de l’Escola de Futbol les Garrigues en col·laboració amb el consistori de les Borges, i també servirà per recaptar material esportiu solidari que es destinarà a les famílies amb pocs recursos, per tal que els seus fills i filles puguin disposar d’un equipament per jugar al futbol. Entre totes les persones que portin material esportiu a l’acte, se sortejarà una camiseta de la Selecció Catalana de Futbol.

En concret, participaran al torneig el C.E.C.F. Les Garrigues, el C.F.J. Mollerussa, el C.E. La Noguera, l’E.F. Mascançà, l’E.F. Pla d’Urgell, l’AEM Lleida, l’E.F. Intercomarcal, l’E.F. Baix Segrià i el FIF Lleida. Durant el matí, els nou equips de futbol es dividiran en grups i es disputaran els partits de forma paral·lela, en tres espais diferents: les dues meitats del Camp de Futbol Ramon Espasa i el nou camp de futbol 7. Està previst fer eliminatòries, semifinals i finals en una mateixa jornada, que finalitzarà amb una entrega de trofeus als equips guanyadors.

Acte d’inauguració del camp de futbol 7 i homenatge a Ramon Espasa
El Memorial Ramon Espasa comptarà amb un acte inaugural, a partir de les 11 hores, en què participaran l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, la regidora d’Esports borgenca, Maricel Viladoms, i representants de l’Escola de Futbol les Garrigues. L’acte servirà per retre homenatge a l’exfutbolista i entrenador de futbol Ramon Espasa i per reconèixer, a través d’aquest memorial, la trajectòria i dedicació del que fou un dels fundadors de l’Escola de Futbol de les Garrigues així com jugador i entrenador del Futbol Club Borges, entre altres, i que l’any passat va morir víctima de la Covid-19.

La regidora d’Esports del consistori borgenc, Maricel Viladoms, s’ha mostrat molt satisfeta de poder celebrar aquest torneig al qual està previst dotar d’una continuïtat anual, segons ha explicat, “per incentivar l’esport al territori i, a la vegada, retre homenatge a una figura cabdal pel futbol borgenc”, ha dit. Viladoms també ha explicat que el fet d’inaugurar oficialment el camp de futbol 7 és un pas més del consistori en la creació d’aquest gran complex esportiu per continuar donant resposta a les necessitats de les persones esportistes i aficionades a l’esport al municipi. El nou camp de futbol 7 ja ha començat a acollir partits en les darreres setmanes i té l’objectiu d’alleugerir la concurrència del camp de futbol 11 per a entrenaments i partits.

El 8è Cros Intercomarcal, el pròxim 6 de març
Les Borges Blanques acull el pròxim diumenge, 6 de març, el 8è Cros Intercomarcal, organitzat per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de les Borges Blanques i el Consell Esportiu de les Garrigues, amb la col·laboració de les AMPES del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, CEIP Joan XXIII de Borges, Institut Josep Vallverdú i del Club atlètic Borges. El cros Intercomarcal Ciutat de les Borges Blanques és prova puntuable pel Circuit Escolar de Cros dels Consells Esportius de les terres de Lleida.
Infolleida