Les Borges Negres, el 13 i 14 de març amb trenta autors

25/02/2020

La quarta edició del festival literari Les Borges Negres tindrà lloc a la capital de les Garrigues el cap de setmana del 13 i 14 de març amb la participació d’una trentena d’autors del gènere negre i policial. Entre els més mediàtics, destacarà la presència de Màrius Serra, l’última novel·la del qual, Jugar-s’hi la vida (2019), té molts caires negres.

El certamen, impulsat per l’escriptora lleidatana Ramona Solé, comptarà també amb habituals ja en aquesta cita a les Borges, com la també lleidatana Montse Sanjuan, autora del personatge de la sergent dels Mossos Anna Grimm, que ara presenta nou llibre; el mallorquí Sebastià Bennasar; la tarragonina Margarida Aritzeta; o dos autors amb accent lleidatà i novetats al mercat: David Marín amb Appletown, i Ferran Grau amb L’hivern del coiot. La cita arrancarà el dia 13 a la biblioteca Marquès d’Olivart amb una trobada amb l’escriptor lleidatà Emili Bayo, que parlarà de la seua nova novel·la, El mañana sin mí.

El dia 14 han programat diverses xarrades i taules redones des de les 11.00 i fins a les 20.30 h. amb la presència dels escriptors. Com a aperitiu, el dilluns 9 de març, la biblioteca organitzarà uns tallers de contes de misteri per als més joves.

SEGRE