L’INS Josep Vallverdú, a la fira d’educació més important i influent del món

07/02/2019

El professor de tecnologia de l’INS Josep Vallverdú, Francesc Solans, ha participat a la fira d’educació més prestigiosa del món, la Bett Show de Londres. Solans ha fet una ponència davant de 1.500 persones per exposar el projecte solidari CatIndJove que van realitzar dinou alumnes de l’INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

Unes 1.500 persones han escoltat la conferència del professor de tecnologia de l’INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques, Francesc Solans, a la BETT Show, la fira d’educació més important del món. A l’espai principal de la fira i després que la conferència fos escollida entre 500 propostes, Solans ha explicat el projecte solidari CatIndJove que es va dur a terme a l’institut garriguenc l’any passat.

 Amb aquesta conferència, l’INS Josep Vallverdú s’ha fet un lloc dins d’aquest certamen on normalment destaquen els projectes anglesos i escandinaus i que l’any passat va aplegar més de 34.000 visitants.

Des de l’aulABP, d’on va sorgir la iniciativa, es continua amb aquesta línia de treball i actualment diversos alumnes treballen en projectes tecnològics que tindran una aplicació real a través de diferents agents de la comarca.

Mariona Rebull i Martí