L’oli de la cooperativa de Juncosa, or als NYIOOC World Oil Competition

22/05/2020

Per segon any consecutiu la cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa amb l’oli Les Cabanes ha estat guardonada amb la Medalla d’Or las New York International Olive Oil Competition 2020. El certamen és un dels més prestigiosos del món de l’oli a nivell mundial.

Elaborat mitjançant olives arbequines de collita primerenca, l’oli Les Cabanes de la cooperativa de Juncosa ha guanyat una medalla d’or en un dels premis més prestigiosos del món de l’oli. El jurat, format per 17  experts de 9 països diferents, ha guardonat l’oli verge extra garriguenc d’entre un total de 900 mostres de 26 països diferents. Es tracta d’un oli verd que destaca pels seus tons afruitats.

Aquest és el segon any consecutiu que aquest oli aconsegueix una medalla en aquest certamen, que gràcies al seu prestigi ha acabat convertint  la llista de guardonats en la guia autoritzada dels millors olis del món. A més els olis de la cooperativa de Juncosa han rebut també altres premis internacionals a països com França, Xina, Japó o Anglaterra.

Mariona Rebull i Martí