Marc Duran, campió de Catalunya

28/05/2018

Marc Duran, palista del DKV Borges Vall, s’ha proclamat campió de Catalunya. Oriol Monzó i Joan Masip han completat el podi. En modalitat de dobles, Duran i Monzó han aconseguit també endur-se el campionat.

El mateix cap de setmana que el DKV Borges Vall s’ha proclamat campió de Catalunya, Marc Duran ha aconseguit el títol a nivell individual. El palista del DKV Borges Vall ho ha aconseguit a l’imposar-se a la final al seu company d’equip, Oriol Monzó, per 3 a 1. El tercer classificat de la competició individual ha estat Joan Masip del CER Escala i jugador del DKV Borges Vall la pròxima temporada.

En la modalitat de dobles, Duran i Monzó també s’han proclamat campions de Catalunya al vèncer en la final a la parella Joan Masip i Sergi Grau per 3 a 1.

En la competició de tennis taula adaptat, el jugador del CTT Borges Francesc Juncosa ha caigut a la ronda de vuitens de final després de classificar-se segon de grup.

Vinyet Solans, palista nascuda a les Borges Blanques i jugadora del CTT Balaguer, ha aconseguit el tercer lloc en individual i en dobles.

Infolleida