“Mel i llimó”, la cura d’EnZel

08/02/2019

El segon disc del grup lleidatà EnZel, “Mel i llimó”, s’ha presentat aquest divendres a les Borges blanques. L’àlbum surt a la venda el pròxim 15 de febrer i el 16 es presentarà en concert a la cafeteria Slàvia de les Borges Blanques.

Si en el seu primer treball EnZel proposava curar tots els mals a base d’ibuprofèn, en el seu segon àlbum d’estudi, la banda lleidatana ha apostat per un remei més natural, “Mel i llimó”. Així han titulat el seu nou disc que inclou deu cançons carregades de sons, melodies i lletres amb la dolçor de la mel i l’acidesa del llimó.

 

La formació a més de disc també estrena cantant, Jos Racero i, incorpora Roger Cornudella als teclats. El que no canvia són les lletres, ja que continuen sorgint de diferents missatges de whatsapp enviats a terceres persones per Miki Arbizu.

 

Aquest és el segon treball que Enzel publica amb Discmedi i ha estat coproduït per Tomàs Robisco i EnZel, mesclat pel mateix Tomàs Robisco i masteritzat per Víctor García d’Ultramarinos Mastering. L’àlbum surt a la venda el pròxim 15 de febrer i el grup farà una gira que els portarà a ciutats com Barcelona, Manresa, Lleida i les Borges Blanques.

Mariona Rebull i Martí