Mercats de rebaixes i de segona mà, dissabte 1 de febrer a les Borges

29/01/2020

Les Borges Blanques acull el dissabte 1 de febrer el Mercat de Rebaixes i el mercat d’articles de segona mà, dos espais amb una gran varietat de productes amb descomptes i ofertes que marcaran el començament del període de rebaixes, amb una vintena de parades en total.

El Mercat de Rebaixes comparà amb una desena d’establiments que s’ubicaran entre la plaça porxada, el carrer del Carme, i davant d’alguns dels establiments participants de les Borges Blanques. Entre els articles que podran trobar els compradors hi haurà complements i bijuteria, objectes per la llar, calçat, ferreteria, merceria i peces de roba, entre altres.

Aquest mercat es durà a terme coincidint amb el mercat habitual dels dissabtes, i el d’articles de segona mà, on les persones interessades podran intercanviar o vendre objectes de segona mà que estiguin correctament tipificats al reglament, el primer dissabte de cada mes.

Els comerciants obriran les parades a les 9.00 hores del matí i romandran oberts de forma ininterrompuda fins als voltants de les 14.00 hores del migdia.

 

Infolleida