Més de 300 ciclistes a la cursa de BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca

09/09/2018

S'ha obsequiat a tots els participants amb una armilla d'alta visibilitat per conscienciar sobre els accidents que afectes els ciclistes a les carreteres

Més de 300 ciclistes han participat aquest diumenge a la 9a edició de la cursa de BTT Terra d’Oliveres. La pedalada no competitiva amb sortida i arribada a Arbeca ha comptat amb tres circuits de 20km, 40km i 60km amb l’objectiu de fer la marxa accessible a gent de diferents edats i condició física.

El Club Ciclista Arbeca, organitzadors de la prova, en aquesta novena edició han volgut obsequiar a tots els participants amb una armilla d’alta visibilitat per conscienciar als usuaris de les carreteres sobre els accidents que afecten els ciclistes i la necessitat de respectar la distància de seguretat.

 

A banda de gaudir del paisatge garriguenc durant la marxa, els participants i la resta de públic també s’han pogut apropar durant el matí a la Fira de BTT que ha comptat amb 10 estands amb material tècnic, esportiu i complements relacionats amb el món de la bicicleta.


 

 

 

Anna Berga