Mor un nen de 7 anys en una piscina de les Borges

16/08/2018

Un nen de 7 anys dels Omellons ha mort aquest dijous al migdia quan estava participant en unes estades al Club de Tennis Borges. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat però no han pogut fer res per salvar la vida del menor.

Un nen de 7 anys ha mort aquest dijous a la piscina del Club Tennis Borges. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12.45 hores, al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del SEM i un helicòpter medicalitzat. Tot i els esforços no s’ha pogut salvar la vida del menor. Segons els Mossos, el nen, veí dels Omellons, estava participant en unes estades esportives quan hauria patit una indisposició mentre s’estava banyant a la piscina. El metge forense haurà de determinar la causa de la mort.

 

La piscina no té servei de socorrisme, ja que per la mida no és obligatori, tot i que en el moment dels fets hi havia dos monitors supervisant l’activitat del menor, que són els que l’haurien tret de l’aigua i atès en un primer moment.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha decretat dos dies de dol i ha suspès tots els actes fins al dissabte vinent. El Club Tennis Borges per la seva banda també ha decretat tres dies de dol.

Mariona Rebull i Martí