Nova victòria de l'Albi, líder en solitari

20/11/2023

Sisena victòria consecutiva del Juneda

L'Albi va sumar ahir tres punts més a casa contra el Rosselló en un partit amb molts gols (7-4) que es va decidir després del descans a favor dels locals. El partit va arrencar amb un emotiu servei d'honor realitzat per ex-futbolistes de la entitat. L'Albi, amb 25 punts, és líder en solitari del seu grup de Tercera Catalana i visitarà diumenge que ve l'Alcoletge, que es troba a la part mitja de la taula.
Per la seva part, el Juneda va sumar la sisena victòria consecutiva en un partit molt igualat contra el Pardinyes. Es va avançar amb un gol de Masbernat, que després va empatar Felis per als del Segrià i de nou Masbernat va golejar abans de la mitja part. Després del descans, el Pardinyes va tornar a empatar, però el Juneda va marcar per avançar-se un altre cop. Finalment, el Juneda va sentenciar amb el quart gol, de Frelis a pròpia porta.
A Quarta Catalana, mentre l'Arbeca descansava, el Castelldans va guanyar 1-0 al Gardeny amb un gol de cap en un partit d'alternatives en el domini del joc.