Obertes les inscripcions per participar a la 3a Fira Borges Motor

16/03/2019

Aquest divendres, 15 de març, l’Ajuntament de les Borges obre les inscripcions per a participar en la tercera edició de la Fira Borges Motor, el certamen dels vehicles d’ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig als Jardins del Terrall de la capital garriguenca.

Cal recordar que en l’edició anterior hi van participar una dotzena d’expositors amb més de 200 vehicles i es van tancar una cinquantena de ventes entre furgonetes, cotxes d’ocasió i maquinària agrícola, a més a més d’establir-se desens de contactes per a futures transaccions.

Segons el regidor de Promoció Econòmica Fires i Mercats, Jordi Ribalta, es tracta d’una fira ja consolidada que ha tingut molt bona rebuda en les dues anteriors edicions i complementa l’oferta firal del municipi.

Les empreses interessades tenen temps per presentar les inscripcions fins el dia 15 d’abril a l’Ajuntament de les Borges trucant per telèfon al 973 14 28 50 o a través del correu electrònic [email protected].

Infolleida