Primera victòria del 2019 pel Borges Grup Vall

12/01/2019

Els borgencs van guanyar el CER L'Escala per 4 a 2, en un partit molt igualat

Primera victòria de l’any pel Borges Grup Vall, després d’aconseguir imposar-se davant el CER L’Escala per 4 a 2 en un partit que ha estat força igualat.

El partit corresponent a la jornada 12 i que iniciava la segona volta de la Superdivisió, va començar favorable pels locals, després que Marc Duran s’imposés per 3-1 a Sergi Grau. L’empat va arribar després de tres quarts d’hora de partit en el que Oriol Monzó no va poder superar el portuguès Diogo Pinho (2-3). L’Escala va agafar avantatge al tercer partit quan que Iker Gonzàlez va guanyar Joan Masip per 2-3. Amb un 1-2 en contra, Oriol Monzó va aconseguir l’empat després de guanyar Sergi Grau per 3-1. En el cinquè partit, Marc Duran va aconseguir capgirar el marcador i anotar el 3-2 després d’imposar-se al jove Iker Gonzàlez per 3-0.

Finalment, i després de 3 hores de joc, l’últim partit va enfrontar Masip i Pinho. Un encontre que el local va guanyar per 3-1 aconseguint el 4-2 definitiu.

El Borges Grup Vall, que en el que va de temporada acumula 7 victòries, 4 empats i només una derrota, inicia el nou any amb el mateix objectiu de sempre: continuar estant a la part alta de la taula.

El 19 de gener els borgencs visitaran el camp de l’Arteal TM, de Galícia, líder de la competició.

Anna Berga