Pugna entre JuntsxCat i ERC en les pròximes eleccions municipals al Vilosell

13/05/2019

S’hi presenten quatre formacions: Junts pel Vilosell (JuntsxCat), Som Vilosell - Acord Municipal (ERC), PP i Independents pel Vilosell - Candidatura de Progrés (PSC).

Amb 168 habitants, el Vilosell se situa entre els vuit municipis menys poblats de les Garrigues. Malgrat tot, la població arriba a triplicar-se durant els mesos d’estiu i els períodes de vacances gràcies al turisme. És per això, que incentivar-lo és un dels reptes que encara el municipi durant el pròxim mandat.

 

Actualment, Convergència i Unió ostenta quatre de les cinc regidories amb Jordi Nogué al capdavant de l’alcaldia. Aquests quatre edils són els mateixos que conformaran la llista amb què Junts pel Vilosell es presentarà a les pròximes municipals. Som Vilosell - Acord Municipal, que té l’altra regidoria, presentarà una llista integrada només per dones amb Gemma Farré al capdavant.

També presenten candidatura les llistes del PP i Independents pel Vilosell - Candidatura de Progrés, amb Maribel Segura i Antoni Quintana al capdavant, respectivament.

Mariona Rebull i Martí