Quim Torra: “L’arxiu era un deute pendent“

19/01/2019

En la seva visita a les Borges Blanques, en el marc de la 56a edició de la Fira de l’Oli, el president de la Generalitat, Quim Torra, i la Consellera de Cultura, Laura Borràs han ratificat que enguany començaran les obres de construcció de l’Arxiu Comarcal de les Garrigues.

El Govern de la Generalitat ha confirmat que aquest 2019 es licitaran i començaran les obres de construcció de l’Arxiu Comarcal de les Garrigues. Així ho han corroborat el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la Consellera de Cultura, Laura Borràs. El president ha confessat que “l’arxiu era un deute pendent”.

El president i la consellera han fet aquestes declaracions en la seva visita a la 56a edició de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques. L’arxiu comarcal, que es preveu que s’ubiqui al terreny de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil  de les Borges i del qual es licitaran les obres durant el primer trimestre del 2019, podria estar acabat el 2021. El departament de Cultura col·labora amb l’Ajuntament de les Borges en el finançament del projecte amb 2.400.000 euros.

Mariona Rebull i Martí