“Rasca i guanya” a les Borges Blanques

20/03/2019

La promoció tindrà lloc del 25 de març al 6 d’abril i s’emmarca en la tercera edició de la Setmana del Comerç que es durà a terme arreu del territori català.

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques inicia la campanya “Rasca i guanya” per fomentar l’activitat durant aquesta primavera. La iniciativa consisteix en l’entrega de butlletes “rasca i guanya” per cada compra realitzada a qualsevol dels 36 establiments associats. En concret, per cada butlleta premiada, al llarg de la campanya s’entregaran 360 bosses de ràfia amb butxaca frontal de cotó i 900 bosses reutilitzables. L’objectiu és contribuir a eliminar les bosses de plàstic i a preservar el Medi Ambient. Tots els obsequis es lliuraran a la persona agraciada després de realitzar la compra “in situ” a l’establiment.

Aquesta campanya ha estat organitzada per l’Agrupació de Comerciants de la localitat i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

Paral·lelament, la Setmana del Comerç, que es durà a terme del 25 al 31 de març, és una iniciativa del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i de la Generalitat, que busca intercanviar experiències, crear espais de foment d’idees dins del sector i organitzar multitud de propostes arreu del territori per reivindicar l’activitat comercial.

Infolleida