Regidores i treballadores municipals de les Borges, protagonistes del dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

25/11/2019

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha commemorat el dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, aquest dilluns, 25 de novembre, amb la lectura del manifest conjunt, elaborat per la Generalitat, les 4 diputacions i les entitats municipalistes de Catalunya, davant del consistori borgenc, a càrrec de les regidores Ariadna Salla, M. Eugènia Porqueres, Marta Urgell i Maricel Viladoms, i de diverses treballadores i un treballador municipals.

La benvinguda a l'acte institucional, al qual han assistit gairebé un centenar de veïns i veïnes de la capital de les Garrigues, ha anat a càrrec de l’alcalde Enric Mir, i en acabar s'ha llegit el poema “A ellas”, de Mar Benegas, i s'ha projectat la interpretació de la cançó del mateix poema, a càrrec del Cor Eurídice. 

Aquest mateix dilluns, està previst que continuïn la desena d'activitats a desenvolupar a les Borges per a conscienciar la població sobre la necessitat d’acabar amb aquesta xacra, que van començar el dijous, 21 de novembre, i que continuaran fins el dijous, 19 de desembre.

 

INFOLLEIDA