Susana Pérez i Iñaki Ramos aixequen els braços al Trofeu Vila de Juneda

07/05/2024

El Club Ciclista Colla Pedalada Juneda va ser l'organitzador de la cinquena edició de la cita

La localitat de Juneda es va omplir diumenge de ciclisme amb la disputa del Trofeu Vila de Juneda, una de les cites més emblemàtiques del calendari català de carretera amb el seu circuit urbà de característiques llambordes que aporten a la prova garriguenca una voltes aires de París-Roubaix. El Club Ciclista Colla Pedalada Juneda va ser l'organitzador d'una cita que ha celebrat la seva cinquena edició com a prova de la Copa Catalana de Fèmines i la 3ª com a Copa Catalana Júnior, proves que s'han resolt amb les victòries de Susana Pérez (Massi-Baix Ter) i d'Iñaki Ramos (KH7 Cycling Team).

L'endemà de la disputa del Campionat de Catalunya de Carretera a Palafrugell, l'equip femení català es desplaçava a Juneda per disputar la tercera prova d'un calendari 2024 de Copa Catalana de formen únicament proves amb sortida única per a totes les categories femenines. A la prova garriguenca, que en el seu dia fou una pionera en l'organització de la cita femenina, un total de 72 participants entre les categories elit, sub23, júnior, cadet i màster han lluitat per la victòria a les llambordes. La cursa ha estat marcada per una escapada de la lleidatana Maria Banlles (UPV Women's Cycling Team), que corria prop de casa, acompanyada de la líder de la Copa Catalana Mireia Trias i Susana Pérez (Massi-Baix Ter).

Per la seva banda, la cita garriguenca també va ser escenari de la disputa de la sisena prova puntuable del calendari 2024 de Copa Catalana Júnior, amb 42 ciclistes inscrits.

L'entrega de premis d'aquest Trofeu Vila de Juneda va comptar amb la presència del delegat de Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme, Arturo Santiveri, l'alcalde de Juneda, Antoni Villas, el regidor d’Esports, José Luis Garrido, el director de l'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues, Pau Pont, i el president del Club Ciclista Colla la Pedalada, Norbert Herrera. Com és habitual en la cursa, tots els premiats de la jornada han rebut com a premi una reproducció d'una llamborda del municipi, al més pur estil París-Roubaix.