Territori invertirà més d’un milió d’euros per reparar el pont del Vilosell

25/10/2019

Territori invertirà més d’un milió d’euros per reparar i millorar el pont de la carretera de l’Albi al Vilosell que ha quedat malmès després de les llevantades d’aquesta setmana. Així ho ha anunciat el conseller de Territori, Damià Calvet, en la seva visita a les Garrigues.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat inversions d’entre 5 i 6 milions d’euros per reparar els danys que van provocar les pluges a les lleres dels rius. Les inversions però es faran a les conques internes que són competència de l’Agència Catalana de l’Aigua. Al Pla d’Urgell i les Garrigues, les comarques lleidatanes més afectades per les llevantades però, la competència és de la CHE. En aquest sentit, Calvet ha assegurat que demanaran al govern espanyol que actui.

 

Calvet sí que ha anunciat una inversió d’entre un milió i un milió i mig d’euros per reparar i millorar el pont que uneix el Vilosell i l’Albi que va quedar tallat i inundat durant més de 24 hores.

 

El conseller ha visitat aquest divendres al matí alguns dels municipis més afectats de les Garrigues com la Floresta, l’Albi i el Vilosell.

Mariona Rebull i Martí