Torna el Mercat de la Ganga aquest dissabte a les Borges

06/05/2021

Una quinzena de comerços se sumen als habituals paradistes i oferiran ofertes i descomptes a l’aire lliure

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques organitza aquest cap de setmana una nova edició del Mercat de la Ganga, una jornada d’ofertes i descomptes en què els i les comerciants de la capital garriguenca muntaran parades al voltant de la plaça 1 d’Octubre i davant de les seves botigues amb l’objectiu de dinamitzar comercialment el municipi.

El tradicional mercat de rebaixes, que enguany compleix 36 anys, se celebrarà aquest dissabte, 8 de maig, de les 9 a les 13.30 hores, i una quinzena de comerciants de les Borges oferiran articles de tota mena amb grans ofertes i també descomptes. Igualment, s’afegiran a la iniciativa els habituals paradistes del mercat setmanal i del mercat de segona mà, amb la qual cosa hi haurà més de trenta parades arreu del municipi.

Com a novetat, en aquesta edició del mercat s’obsequiarà totes les persones que adquireixin productes de les parades amb una bossa reutilitzable, en una aposta per la reducció dels residus plàstics i el consum responsable.

 

Una compra que contribueix a l’economia local

El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de l’Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, ha destacat la importància d’aquest mercat que tradicionalment ha contribuït a incentivar el comerç local de la capital garriguenca i que ara “ha de ser més viu que mai”. Ribalta ha animat a tothom “a comprar a les botigues i els establiments de les Borges, ja que tenen un servei, uns productes i un tracte de primera, i arran dels tancaments que s’han vist obligats fer a causa de la pandèmia”. Ribalta ha advertit que “si no donen suport a aquests comerços, correm el perill de perdre’ls, amb les conseqüències nefastes que això tindria per a la vida, el futur i la cohesió de les Borges i de les Garrigues”.

Infolleida