Tot a punt a la comarca per les Garrigues en Flor

16/05/2018

Aquest dissabte, 19 de maig i fins el 3 de juny, comença a les Garrigues  la segona edició del concurs Garrigues en Flor, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues.

La segona edició del concurs Les Garrigues en Flor s’emmarca en el pla estratègic comarcal “Les Garrigues fent camí”, dins d’una campanya per ornamentar els pobles i el paisatge garriguenc i millorar la imatge dels municipis com un element d’atracció per als turistes.

La participació està oberta a tots els Ajuntament, grups de veïns i col·lectius diversos, persones a títol individual, establiments, carrers i façanes, prèvia inscripció.

Els premis es divideixen en dues categories, una pels ajuntaments i l’altra per als veïns de les localitats. Aquesta darrera categoria atorgarà tres premis del jurat: millor carrer, millor casa i segona millor casa. També hi haurà un quart premi a la millor casa establert per votació popular. Aquesta votació es pot realitzar de forma telemàtica fins a l’11 de juny, a través del facebook: facebook.com/turisme.garrigues.

El jurat tindrà en compte els criteris d’originalitat i impacte visual, la composició i la proporció dels espais decorats, la qualitat artística, el disseny i l’harmonia de colors.

Infolleida