Tot a punt per a la 3a edició del Festival OleaTerra

11/06/2018

Els artistes Maria Hinojosa & Eduard Iniesta, Miguel Castellano i The Jazz Gangs seran els protagonistes de la 3a edició del Festival OleaTerra 2018-Escenaris d’Art de la Granadella. La innovadora proposta, es durà a terme els dies 16 de juny i 14 de juliol, i uneix vàries disciplines amb l’objectiu d’impulsar l’oleoturisme i donar a conèixer la cultura de l’oli amb un seguit d’espectacles i escenaris singulars.

La primera actuació arribarà el proper dissabte, a les 21.30 hores i consisteix en una doble proposta. D’una banda, una nit amb “Òpera als Antics Dipòsits d’Aigua”, amb la soprano Maria Hinojosa Montenegro i el músic Eduard Iniesta, dos reconeguts intèrprets que “s’uniran per primer cop per oferir un concert inèdit”, segons ha explicat Txus Montejano, una de les responsables del Festival. Els assistents podran gaudir d’àries, jazz, fados i fins i tot alguna cobla. D’altra banda, també hi haurà una exposició de fotografia projectada sobre pedra del prestigiós creador Miguel Castellano. La mostra, formada per vint imatges que s’emmarquen dins del gènere de la fotografia urbana de carrer durà el títol de “Presència”.

La segona nit del festival arribarà el dissabte, 14 de juliol, a les 21.30 hores, en un camp d’oliveres, on el trio The Jazz Gangs oferirà una nit de “Jazz entre oliveres”.

El paisatge és un dels grans protagonistes del Festival. Per això, les actuacions començaran al capvespre i s’han fet coincidir amb nits de lluna plena. A més, se celebraran en indrets singulars de la Granadella.

Infolleida