Tot a punt per a la festa de “La Primera Premsada” a la Granadella

15/10/2018

La festa se celebrarà el 4 de novembre i s’hi presentarà l’oli nou, hi haurà el 3r concurs de gravat ràpid i un “happening artístic”, entre d’altres.

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella, celebrarà la festa de la “Primera Premsada. Oli, art i gastronomia”, el pròxim diumenge, 4 de novembre. Aquest any s’ha convocat la tercera edició del Concurs de Gravat Ràpid, un certamen pioner a Catalunya en la seva modalitat amb premis de 300, 200 i 125 euros. Enguany, el lema d’aquesta edició és “Art, oli i gastronomia”. Cada artista podrà participar, amb el requisit de fer la inscripció prèvia abans del 30 d’octubre. Els materials, papers i tintes seran facilitats per l’organització.

Un jurat format per professionals del disseny i les arts visuals, donarà el veredicte al finalitzar la jornada i abans del dinar popular es lliuraran els premis.

Paral·lelament, els participants amb la col·laboració d’artistes convidades, participaran al “happening” creant en directe gravats gegants que seran subhastats entre particulars i empreses per contribuir a la recollida de fons en benefici de la Marató de TV3.

Com a novetat, prèviament al concurs i al “happening”, el Museu i el CCOC organitzaran un taller d’iniciació al gravat de 10 euros per a joves i adults, programat pel 20 d’octubre de 10 a 14.00 hores i impartit per l’artista Carme Vilafranca a l’Antic Molí de la Granadella. Les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure prèviament a l’adreça [email protected].

Infolleida