Tot a punt per la festa solidària contra el càncer infantil de les Borges

10/11/2018

La borgenca Elena Ionescu ha organitzat pel dissabte, 17 de novembre, una festa solidària contra el càncer infantil a les Borges Blanques, que començarà a les 17.30 i s’allargarà fins les 22.00 hores. Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per investigar el càncer infantil.

El pròxim dissabte, 17 de novembre, a les Borges Blanques se celebrarà una jornada solidària contra el càncer infantil. Els actes començaran a les 17.30 i s’allargaran fins a les 22.00 hores. La festa ha estat organitzada per l’Elena Ionescu, mare del jove borgenc Cosmin Ionescu, que des de fa vuit anys lluita contra la malaltia.

Més d’una quinzena d’entitats de les Borges Blanques i d’arreu de la comarca s’han bolcat en aquesta festa solidària, els beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

A l’acte, que serà presentat per Josep Sala, hi haurà, entre d’altres, una tómbola solidària, diverses actuacions musicals i de dansa i tallers per a tots els públics.

Mariona Rebull i Martí