Un nou accident a l’N-240, a les Borges Blanques, deixa una víctima mortal

19/03/2018

Un accident de trànsit a l’N-240 en què s’hi han vist implicats tres vehicles ha deixat una víctima mortal. El sinistre ha tingut lloc aquest dilluns al quilòmetre 65, a les Borges Blanques.

Un accident amb tres vehicles implicats ha deixat una víctima mortal a les Borges, la tarda d’aquest dilluns. El sinistre ha tingut lloc a les 18.50 hores al quilòmetre 65 de l’N-240, prop de la primera entrada a les Borges en sentit Tarragona-Lleida.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra i també diverses dels Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). A causa de la topada, s’ha donat pas alternatiu a la via, el trànsit de la qual ha patit retencions.

Per causes que es desconeixen, un turisme i un camió de petites dimensions haurien topat frontalment i la conductora del cotxe ha perdut la vida. L’altre turisme implicat hauria picat el turisme de la dona per la part del darrere.

A més de la víctima mortal, el sinistre ha deixat un ferit lleu i un de greu, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Mariona Rebull i Martí