Un rentador de cotxes al camp de futbol

02/06/2022

El municipi fa 9 anys que no té equip de futbol

Cervià de les Garrigues instal·larà un rentador de cotxes al camp de futbol. És una mesura que han de prendre per no perdre la subvenció del PUOSC, ja que les obres van de dos en dos. D'aquesta manera, si no s'arriba a tirar endavant el rentador, les obres de millorar de la plaça del poble s'haurien de paralitzar.

El PUOSC lliga al municipi en 5 anys. Després d'aquest període el rentador es podria ubicar en un altre lloc. El camp de futbol no ha estat la primera opció. Abans s'han estudiat diferents zones, fins i tot es va comprar un terreny especialment, però per qüestions tècniques no s'ha pogut dur a terme.

La població canvia i les necessitats també, la idea del rentador neix a partir de la demanda dels veïns. Cervià no es queda sense futbol, ja que compta amb un poliesportiu. A més, el rentador no ocuparà tot el camp, així doncs s'aprofitarà per adequar la zona per la pràctica d'una activitat esportiva. Les obres compten amb un pressupost de 111.000 euros i, començaran en acabar el període d'al·legacions. Es preveu que abans d'acabar l'any, Cervià de les Garrigues gaudeixi d'un nou rentador.

JULEN ANDRES CARRALERO