Un total de cinc jugadors del CCT Borges obtenen el bitllet pel campionat Estatal

05/12/2021

Tot un èxit per a la base del club que mai havia classificat tants jugadors en aquest torneig i serà un dels clubs amb més representació

Excel·lents resultats aconseguits pels jugadors del club en el Torneig Nacional classificatori, disputat aquest cap de setmana a San Sebastián de los Reyes, Madrid.

Cinc dels vuit representants del club han aconseguit el bitllet per l’Estatal i a més dos d’ells han pujat al podi. Joan Serret ha finalitzat tercer en la categoria aleví masculí després d’arribar fins a les semifinals on ha cedit davant el campió Alex Page, CETT Esparreguera, i superant a Ramiro Mena, Aluche TM, en el partit pel tercer lloc. Adam López també ha pujat al podi en la categoria juvenil masculí superant el quadre d’eliminatòries fins a les semifinals on ha perdut davant de Fernando Cabrera, San Sebastián de los Reyes, i ha guanyat a Diego Canalejo, CTM Boadilla, en l’encontre per la tercera posició. Marc Amill i Gerard Moreno han assolit la sisena posició en infantil i benjamí masculí respectivament, després d’arribar fins als quarts de final. Xènia Roma ha finalitzat en setena posició en la prova infantil femení després d’arribar fins als quarts de final, i aconseguint també el bitllet per l’estatal. Finalment, Claudi López, Aran Bouza i Marçal Moreno no han aconseguit la classificació tot i realitzar un bon torneig. Els dos primers han superat la fase de grups i han cedit als setzens de final en la categoria infantil masculí i Marçal Moreno ha finalitzat 5è en la fase de grups.

Aquests cinc jugadors se sumen a Laia Casanovas, Elsa Benet, Neus Roma, Ruixiang Tang, Èric Torné i Cesc Carrera que ja van obtenir la classificació en el Torneig Zonal i, per tant, el club tindrà onze representants al Torneig Estatal.

Tot un èxit per a la base del club que mai havia classificat tants jugadors en aquest torneig i serà un dels clubs amb més representació.

Infolleida