Una exposició fotogràfica i els Tres Tombs a la cinquena edició de FirAlbi

21/03/2019

Se celebrarà el 24 de març i comptarà, entre altres, amb una concentració de motos Vespa i una cinquantena d’expositors.

La 5a Fira de productes artesans i maquinària agrícola de l’Albi, se celebrarà aquest diumenge, 24 de març, a partir de les 09.00 hores, amb un esmorzar popular al mateix recinte firal. Seguidament, hi haurà una tirada de bitlles i l’inici dels Tres Tombs, en el qual participaran més d’una cinquantena de cavalls. També hi haurà la possibilitat de fer visites pels camps d’ametllers florits, prèvia consulta amb el mateix Ajuntament de l’Albi o Turisme de les Garrigues, i un dinar popular de cassola de tros.

La gran novetat d’enguany serà una exposició de 12 fotografies en gran format de diferents indrets de la població fetes a principis del segle XX i que s’ubicaran al mateix lloc des d’on van ser fetes. Així els visitants podran veure els canvis que ha sofert, amb el pas dels anys la població.

L’organització espera la presència d’una cinquantena d’expositors, sigui artesans o gastronòmics, del mateix municipi i de fora, així com l’exposició de maquinària agrícola per part d’un empresari local.

Com en anteriors edicions, també hi haurà una concentració d’una cinquantena de motos Vespa, organitzada pel Moto Club Lleida i el Moto Club Reus, amb el suport del Moto Club l’Albi que, a més, farà una exposició de motos, entre les quals se’n podrà veure alguna que havia pilotat Marc Màrquez.

Infolleida