Una piulada de la consellera d’Agricultura encén els ànims dels afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre

17/08/2019

Els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, el Segrià i les Garrigues de finals de juny s'han quedat astorats i molt sorpresos. Aquest dimecres van protagonitzar una marxa lenta fins a la Conselleria d'Agricultura perquè no estan d'acord amb les mesures adoptades pel Departament per pal·liar els efectes de l'incendi. Allà només els esperava la secretària i van haver de marxar com van arribar. La consellera Teresa Jordà ha fet una piulada defensant el sector de la vinya.

Aquesta piulada de la consellera d'Agricultura Teresa Jordà ha encès els ànims dels afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, el Segrià i les Garrigues. Almenys pels afectats de la banda lleidatana que han vist amb incredulitat com la Jordà dóna suport a la vinya i els deixa de banda a ells, que justament aquest dimecres han protagonitzat una marxa lenta des de Lleida fins a la conselleria, on només els va rebre la secretària de la consellera, ni ella, ni cap director general.

Asseguren sentir-se estafats i continuen reclamant els ajuts directes pels pagesos i els que conreen la terra. Com que no reben cap resposta, diumenge tornaran a tallar la C-12 al seu pas per Flix. I continuaran així, diuen, fins que els donin una resposta.

Eva Cortijo (Lleida TV)