Vuit clubs competeixen al tercer Memorial Ramon Espasa

12/02/2024

Desenes de joves van participar en una nova jornada futbolística

Les Borges Blanques va celebrar dissabte passat al seu estadi la tercera edició del Memorial Ramon Espasa, un torneig de futbol benjamí amb caràcter benèfic que va comptar amb la participació de vuit clubs de futbol del territori. 
El torneig, iniciativa de l'Escola de Futbol les Garrigues en col·laboració amb el consistori de les Borges i altres empreses, va aplegar el C.E.C.F. Les Garrigues, el C.F.J. Mollerussa, l'Atlètic Segre, Unió Esportiva Tàrrega, l'E.F. Baix Segrià, U.E. Balàfia, EFAC Almacelles i C.E. Mig Segrià. 
Ramon Espasa Molgó (les Borges Blanques, 1-10-1966) va començar com a futbolista a la seua localitat natal, però amb 14 anys aquest extrem va recalar a la UE Lleida on va debutar al primer equip tres anys després en un partit de Copa de la Lliga 83-84.Recordat va ser també el partit de tornada de vuitens de final de la Copa del Rei 85-86 al Camp Nou en el qual va ser titular, sent substituït per Azkona en el minut 71, i els blaus van aconseguir la gesta d’empatar a zero.
Referent, mestre, assenyat i bon gestor, però sobretot bona persona, segons tots els que el van conèixer, va morir el febrer de 2021 als 54 anys, després d’estar ingressat més d’un mes per Covid.
Fotos: Ajuntament de les Borges Blanques (Facebook)

 

 

Infolleida