Xerrada dedicada a l'estalvi energètic

24/08/2021

La jornada organitzada per la plataforma Salvem la Llena va oferir assessorament personalitzat als assistents

El preu de la llum és un dels protagonistes d’aquest estiu, ja que es parla de preus històrics. Davant l’actual situació, la plataforma Salvem La Llena de la Pobla de  Cérvoles  ha organitzat una xerrada dedicada a l’estalvi energètic.

L'entrada de l'estiu va coincidir amb el començament dels nous canvis en la factura de la llum. Les noves mesures van arribar en una etapa d'aire condicionat i ventilador. De fet, en els darrers dies es parla de record històric. D'aquesta manera, davant la situació, l'objectiu principal de la xerrada per part de la plataforma és informar.

L'acte ha comptat amb la participació d'un assessor energètic qui a part d'aconsellar als assistents, també ha aprofitat per fer un assessorament personalitzat, ja que el més important és comprendre la factura i veure realment quins serveis es tenen contractats. Tot això en una jornada on els participants arribaven amb les idees molt clares.

L'associació Salvem La Llena porta tot l'estiu organitzant activitats dedicades a l'emergència energètica. La plataforma va néixer amb l'objectiu d'informar als veïns i denunciar el macroprojecte eòlic de la Serra de la Llena.

Julen Andres Carralero