Arranca la 7a edició del Garrigues Guitar Festival “Memorial Emili Pujol”

07/07/2018

La cantant Lídia Pujol i el guitarrista Guillermo Rizzotto han estat els encarregats d’inaugurar la 7a edició del Garrigues Guitar Festival “Memorial Emili Pujol”. El públic ha pogut gaudir d’un repertori pensat exclusivament per l’indret del concert, el Conjunt Rupestre de la Roca dels Moros del Cogul, patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Més de cent persones han assistit al primer concert del Garrigues Guitar Festival “Memorial Emili Pujol”, que s’ha dut a terme al Conjunt Rupestre de la Roca dels Moros del Cogul. Els artistes Lídia Pujol i Guillermo Rizzotto, que per primera vegada han actuat junts, han ofert al públic un repertori pensat per l’indret sota el títol “La memòria de la pedra”.

 

Aquesta 7a edició del festival acollirà un total de 14 concerts i 3 activitats paral·leles fins el 8 de setembre a diversos pobles de la comarca, per reivindicar i recuperar la figura d’Emili Pujol, un dels guitarristes més reconeguts arreu. I com a novetat, enguany, també se suma a les activitats Torrebesses, municipi del Segrià, arran del vincle que hi tenia Emili Pujol.

El festival, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues, ha arribat a la seva consolidació amb aquesta setena edició i des de l’organització esperen poder continuar divulgant la figura del mestre i guitarrista i també la música, la cultura i el patrimoni de la comarca.

Mariona Rebull i Martí