Castelldans celebra un sopar amb les associacions del poble

03/02/2019

Amb aquest sopar el consistori vol agrair la seva col·laboració en les diferents activitats que es realitzen durant l'any al municipi

La Sala de la Llar del Productor ha acollit aquest divendres un sopar amb membres de les diferents associacions, voluntaris, treballadors i regidors de l’ Ajuntament de Castelldans. El sopar, al que han assistit unes 140 persones, ha servit per agrair la seva col·laboració en les diferents activitats que es realitzen durant l’any a Castelldans. El sopar es va fer per primera vegada el 2017 i és intenció de l’Ajuntament repetir-lo cada dos anys.

L’alcalde de Castelldans, Conrad Llovera, ha explicat que sense la col·laboració desinteressada de les associacions no seria possible dur a terme la majoria d’actes del poble.

També ha esmentat les activitats que es tenen preparades fins a la Festa Major: Ha recordat que cada cap de setmana hi ha cinema a la Sala de la Llar; a més, durant la setmana l’Associació de dones organitza diferents activitats, així com l’AMPA. Per als més petits hi ha previstos diversos Tallers Musicals i culturals, fins a la fi del curs escolar. Pel que fa a les festes, el dissabte dia 9 tindrà lloc la celebració de Santa Àgueda, a partir de les 10 de matí; el 23 de març, el CARNAVAL. El 30 de març, el jovent té preparada una festa amb DJ i 7 grups de rock de la comarca; i el 5 de maig la tradicional festa de les Cassoles. Durant la primavera cultural, Castelldans col·laborarà novament amb ‘Les Garrigues en flor’.

L’alcalde ha informat que aquest 2019 les piscines municipals s’obriran el 15 de juny, coincidint amb la I Garrigues Bike MTBUltramarató, que tindrà un recorregut de 120 km.

Continuant amb les festes, ha recordat que el 23 de juny tindrà lloc la revetlla de Sant Joan i al juliol, com a novetat, amb motiu de la trobada de Bandes d’Europa que es realitza a diverses poblacions catalanes, Castelldans rebrà la visita d’una d’aquestes bandes. A les activitats habituals de l’estiu, com la ballada de sardanes, la festa Country i altres, aquest 2019, s’hi afegirà una Festa revival dels 80 en una data encara per determinar. També s’estan començant a tancar els actes de Festa Major, amb la col·laboració de l’Associació de joves lo portal de Castelldans.

Infolleida