El CER l’Escala, primer rival de l’ASISA Borges Vall a la lliga de Superdivisió

26/09/2019

L’ASISA Borges Vall s’enfrontarà al CER l’Escala en el primer partit de la lliga de Superdivisió d’enguany. Ho farà en un partit marcat pel debut del fitxatge estrella d’enguany, l’egipci Elsayed Lashin.

Aquest divendres, a les 18.00 hores, l’ASISA Borges Vall rebrà al Centre de Tecnificació de les Borges l’altre equip català de Superdivisió, el CER l’Escala, en el primer partit de la competició regular d’aquesta temporada. El principal al·licient de l’encontre serà veure per primera vegada amb la samarreta del Borges, el nou fitxatge de l’equip, l’egipci Elsayed Lashin, que va arribar dimecres a la capital de les Garrigues.

La tripleta borgenca la completaran els catalans Marc Duran i Joan Masip. Oriol Monzó, lesionat de gravetat a l’espatlla el curs passat, es perdrà els primers partits de la temporada per culpa de la lesió.

Després del partit, el club farà la presentació oficial dels deu equips de l’entitat que competiran a les diferents categories nacionals i provincials aquesta temporada.

Mariona Rebull i Martí