El Club Pàdel Castelldans celebra el seu primer aniversari

05/11/2019

L’Associació ha volgut celebrar el seu primer aniversari amb un torneig dedicat a les futures promeses, en el que hi han participat els nois i noies de la localitat menors de 15 anys.

Al torneig s’hi ha inscrit 10 parelles de nois i noies menors de 15 anys. La parella guanyadora han estat el Jacint i l’Adrià mentre que les finalistes han estat la parella formada per la Júlia i la Clàudia. Un cop finalitzat el torneig, ha tingut lloc a la Sala de la llar del productor un sopar popular al que han assistit unes 90 persones, entre socis i simpatitzants del club. Durant el sopar s’ha sortejat material de pàdel. La celebració ha continuat amb l’actuació del Dj NiS i del grup de versions de Balaguer de nova creació Hao Band.

La pista de pàdel de Castelldans es va inaugurar el setembre de l’any passat i va passar a ser gestionada per un grup de joves de la població, amb la supervisió de l’Ajuntament. L’Ajuntament va decidir realitzar aquesta inversió per fomentar l’esport i l’arrelament del jovent al municipi. Malgrat les reticències inicials donat que va suposar una reducció de la pista de ball, actualment funciona de manera exitosa sense obstaculitzar l’ús de la sala per les activitats festives a l’aire lliure.

Infolleida