El Consell Comarcal commemora el Dia Internacional de les Dones

06/03/2018

Amb una taula informativa i dinàmica de grup als centres de secundària de la comarca, difusió dels cartells de la campanya #veusquenoveus de l’Institut Català de les Dones i una xerrada sobre autoestima i apoderament femení a Cervià de les Garrigues.

El Consell Comarcal de les Garrigues commemora aquesta setmana el Dia Internacional de les Dones, que se celebra mundialment el 8 de març, amb un seguit d’activitats en diferents localitats de la comarca a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i de l’Oficina Jove de les Garrigues.

Els dies 6, 7 i 8 de març, tècniques del SIAD i de l’Oficina Jove realitzen una dinàmica de grup i instal·len una taula informativa durant l’estona del pati als centres de secundària de la comarca per sensibilitzar els joves sobre la igualtat entre homes i dones.

Paral·lelament, el mateix dijous, 8 de març a les 18.00 hores, la psicòloga del SIAD del Consell Comarcal, Cristina Guiu, realitzarà la xerrada “Autoestima i lideratge femení”, dins la Setmana Cultural de Cervià de les Garrigues, a la Llar de Jubilats.

A més, durant tot el mes de maç, amb l’objectiu d’impulsar una visibilitat més justa i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació, es realitza sensibilització en l’àmbit comarcal de la campanya #veusquenoveus creada per l’Institut Català de les Dones. Per reforçar aquesta campanya, des del SIAD de les Garrigues es distribueixen per tota la comarca cartells i punts de llibre informatius elaborats des del Consell Comarcal.

Infolleida