El raval de les Flors, de Vinaixa, guanyador del concurs 'Les Garrigues en Flor'

01/07/2017

El concurs es va celebrar del 20 al 28 de maig, amb 15 pobles de les Garrigues participants i 70 persones inscrites entre tots els pobles

Aquest passat divendres, 30 de juny, el Consell Comarcal de les Garrigues ha entregat els premis del concurs per embellir els pobles de la comarca “Les Garrigues en flor”. Antoni Villas, president del Consell Comarcal, i Jordi Sarlé, alcalde de Vinaixa i vicepresident del Consell, han estat els encarregats d’entregar els premis.

El primer premi en la categoria de millor casa ha anat a parar a un habitatge del carrer Nou, de Cervià de les Garrigues, i el segon ha estat per una casa del carrer Castell, de Juncosa. En la categoria de millor carrer, el premi ha estat pel raval de les Flors de Vinaixa, on ha tingut lloc l’entrega de premis. En aquesta mateixa categoria, el jurat ha atorgat un accèsit al carrer Apere, del Cogul.

El concurs, a més, tenia un premi per votació popular, en què es podia participar a través de la pàgina de Facebook de Turisme del Consell Comarcal de les Garrigues, i ha estat pel carrer Claver de Cervià de les Garrigues.

El concurs es va celebrar del 20 al 28 de maig, amb 15 pobles de les Garrigues participants i 70 persones inscrites entre tots els pobles. 

InfoLleida