El Sayed Lashin, un fitxatge de luxe per a l’ASISA Borges Vall

30/09/2019

L’ASISA Borges Vall ha fitxat un dels millors jugadors egipcis de tennis taula de tots els temps. Es tracta de El Sayed Lashin, que de moment sembla que s’adapta al nou equip, guanyant els dos partits que ha disputat.

El Sayed Lashin, nascut a Alexandria el 9 de febrer de 1980 està considerat un dels millors jugadors egipcis de tennis taula de tots els temps. Al llarg de la seva carrera ha disputat més de 400 partits a escala internacional i ha estat entre els 80 millors jugadors del món.

Un fitxatge, doncs, de luxe, el que ha fet l’ASISA Borges Grup Vall per aquesta temporada. Amb un marcat joc ofensiu, el palista dretà de 39 anys arriba a l’equip garriguenc amb plena forma.

Durant la seva llarga trajectòria com a palista, Lashin ha guanyat en diverses ocasions el Campionat d’Àfrica per equips i dobles i la Copa Àfrica en tres ocasions. Cal destacar també la seva participació en els jocs olímpics de Sidney, Pequín i Londres. Amb el club borgenc, Lashin s’ha estrenat guanyant els dos partits que ha disputat.

Mariona Rebull i Martí