Els equips ‘Paris Sun Germà’ i ‘Meteysaca FC’ guanyen el 2n Torneig de Futbol Sala de les Borges Blanques – Memorial Marc Roig Farrús

10/07/2019

Fins a 18 equips han participat a la competició

Els equips ‘Paris Sun Germà’, en categoria infantil-cadet, i el ‘Meteysaca FC’, en juvenil, han quedat campions, respectivament, en el 2n Torneig de Futbol Sala de les Borges Blanques – Memorial Marc Roig Farrús que s’ha disputat aquest cap de setmana a la capital de les Garrigues.

La competició que es va iniciar finalment amb 18 equips el divendres per la tarda, va viure les fases preliminars dels equips de les categories infantil i cadet, per una banda i juvenil per l’altra, que van seguir dissabte al matí. Diumenge a la tarda es van disputar els enfrontaments del 1r i 2n classificat de cada categoria, que van acabar amb la victòria a la final juvenil del ‘Meteysaca FC’, integrat per jugadors borgencs, per 2 gols a 1, davant del ‘Real Barril’, també format per jugadors de les Borges. En la categoria infantil-cadet, el ‘Paris Sun Germà’, procedent de Tàrrega, es va imposar per 3 gols a 2 als ‘Real Rayo Vaya Caño’, de Lleida.

En el transcurs de l’acte d’entrega de premis als guanyadors, que va estar presidit per la nova regidora d’Esports de l’Ajuntament de les Borges, Maricel Viladoms, també es va lliurar el trofeu al millor porter infantil cadet del torneig va ser per al de l’equip ‘Molle Selecció’, de Mollerussa, i el juvenil va ser el del ‘Xuta i Gol’, procedent de les Borges. Pel que fa als dos millors jugadors del torneig, a nivell infantil-cadet va ser per un jugador de l’equip ‘Paris Sun Germà’ i per a un altre del ‘Real Rayo Vaya Caño’, i en la categoria juvenil per a un integrant del ‘Real Barril’ i per a un altre del ‘Meteysaca FC’.

Entre les diferents finals, es van sortejar material esportiu del FC Barcelona, i productes de la terra cedits per establiments i empreses borgenques, entre el públic assistent que hi va voler participar.

 

Infolleida