Els Omellons acollirà les jornades CREA

11/10/2017

L’Oficina Jove de les Garrigues engega el projecte Crea per potenciar la creació d’empreses entre els més joves. Per això s’han preparat dues jornades que tindran lloc als Omellons els dies 21 i 28 d’octubre de les 10.00 a les 14.00 hores.

L’Oficina Jove de les Garrigues, juntament amb l’Ajuntament dels Omellons i l’Associació Leader de Ponent en el marc del projecte  de cooperació Odisseu, ha organitzat aquestes jornades del projecte CREA per donar resposta a una de les línies del Pla Estratègic de la comarca de les Garrigues amb l’objectiu de potenciar la creació d’empreses entre els joves de la comarca de les Garrigues. Les jornades es duran a terme als Omellons els dies 21 i 28 d’octubre de les 10.00 a les 14.00 hores.

En la primera sessió, Marta Carreras, consultora i formadora empresarial, promourà en els joves l’esperit emprenedor a través de competències, valors i actituds, entre d’altres. A continuació, es realitzarà un taller d’habilitats emprenedores a càrrec de Marta Aguilar, consultora.

En la segona jornada, hi haurà una ponència sobre màrqueting online a càrred de Narcís Romà, consultor expert en màrqueting digital, i que donarà pas a una taula d’experiències on Víctor Masip, Esther Miró, Xavier Gaya, Anna Capdevila i Andreu Culleré explicaran les seves experiències com a joves empresaris de les Garrigues.

El projecte Odisseu, que té com a objectiu incentivar i facilitar el retorn i la inserció laboral dels joves a les zones rurals, està finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Infolleida