Els Omellons, Arbeca i les Borges, de dol

17/08/2018

Les tres poblacions garriguenques han decretat  dies de dol per la mort aquest dijous d’un infant de 7 anys a les piscines del Club Tennis Borges.

L’Ajuntament dels Omellons ha decretat tres dies de dol oficial per la mort d’un infant del municipi en la piscina del Club Tennis Borges aquest dijous. A més, també han tancat les piscines municipals fins diumenge i s’han suspès tots els actes oficials. En un ple extraordinari, el consistori ha volgut traslladar el condol a la família i han posat a la seva disposició els serveis municipals. La sessió plenària s’ha acabat amb un minut de silenci.

L’Ajuntament d’Arbeca, poble del  pare de l’infant i on aquest anava a l’escola, també ha decretat dijous i divendres dies de dol oficial.

Des de l’Ajuntament de les Borges Blanques, localitat on van succeir els fets, també s’ha volgut traslladar el condol a la família i s’han decretat dos dies de dol oficial. S’han posat les banderes a mitja asta amb el crespó negre i s’han anul·lat tots els actes públics, inclòs l’acte de memòria pels atemptats terroristes de l’any passat a Barcelona i Cambrils.

Mariona Rebull i Martí