Els Torms celebra la festa de l’oli nou

10/12/2017

La cooperativa dels Torms ha celebrat aquest diumenge la festa de l’oli nou, amb bona xifra d’assistents i de vendes, ja que durant la jornada s’han venut més de 4000 litres d’oli.  Des de la cooperativa, el fet que més destaquen de l’edició d’enguany és l’altíssima qualitat del producte, que s’ha aconseguit gràcies a factors com la climatologia.

Centenars de persones han assistit a la festa de l’oli nou dels Torms, en què, segons les primeres estimacions de la cooperativa, s’han venut més de 4.000 litres d’oli. A més de les bones xifres d’assistents i de litres d’oli venut, el fet més destacat d’aquest any per part dels organitzadors ha estat que la producció d’olives ha superat les previsions i, sobretot, que la qualitat de l’oli és excel·lent.

Durant la jornada, els assistents han degustat un esmorzar popular a base d’entrepans de llonganissa regats amb l’oli de la campanya, s’han fet tastos d’oli, en els quals el públic ha pogut confirmar la bona qualitat del producte estrella dels Torms i la festa també ha acollit un petit mercat de productes de proximitat.

La festa de l’oli nou dels Torms ha arribat aquest any a la seva novena edició, i tant l’afluència de gent com el nombre de vendes creix cada vegada, fet que fa que esdevingui un bon aparador per poder donar a conèixer l’oli de la collita de cada any i també el poble i el seu paisatge.

Mariona Rebull i Martí